Què és el crowdfunding solidari de CaixaBank?

 

Conforme a la tradició social centenària de la nostra entitat, els equips de professionals que treballen a les oficines de CaixaBank, ajuden al compliment dels projectes de les entitats socials locals. Cada projecte rep un donatiu de l’Obra Social ”la Caixa” que es complementa amb la teva aportació. L’import íntegre del que es recapta es destina al projecte de l’entitat social.

Causes actives

  • Objectiu: 30.000 €
  • Total recaptat: 13.302,7 €
154 aportacions
Queden 31 dies

FUNDACIO WOP

Bilbao (País Basc)

A la Fundació WOP dediquem els nostres projectes a la recerca, divulgació i visibilitzar la realitat de les malalties neurodegeneratives. Arriba la nostra desena “estropatada”, la nostra carrera solidària per contribuir a la investigació i consciència social a favor de la causa. Participa i suma hores de lluita a la nostra finalitat social, perquè el teu suport impulsa el nostre somni: acabar amb les malalties neurodegeneratives.

Del 14/03/2022 al 31/07/2022
  • Obra Social "la Caixa": 10.000 €
  • Resta aportacions: 3.302,7 €
  • Pendent: 16.697,3 €

Causes vençudes

Causa finalitzada

CARITAS EIVISSA

Eïvissa (Illes Balears)

  • Total recaptat: 7.400 €
Causa finalitzada

ASSOCIACIO SOMRIURE MEDICA

Palma (Illes Balears)

T’imagines un món sense pallassos? Nosaltres no i sabem que vosaltres tampoc. Us voldríem demanar l’últim esforç per aconseguir que TOTES LES HABITACIONS DE PEDIATRIA també tinguin aquestes visites. Ens conformàvem amb 8 i estem a punt d’aconseguir que 54 habitacions de la planta de pediatria de l’Hospital universitari Son Espases s’ompli de somriures i bon humor, amb la visita dels pallassos 2 cops a la setmana. Gràcies per fer-ho possible.

  • Total recaptat: 37.423 €
Causa finalitzada

CARITAS MENORCA

Menorca (Illes Balears)

Gràcies a la teva col·laboració podrem donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia en moltes famílies de la nostra illa. Amb aquesta campanya 1+1= Aliments per a tots, per cada euro que tu posis, Fundació “la Caixa” n'aportarà un més que servirà per a projectes socials de Càritas i d’aquesta manera estarem ajudant a moltes persones amb la col·laboració de Cooperativa San Crispín i CaixaBank.

  • Total recaptat: 1.616,66 €